Visual Merchandising

Visual merchandising hjelper deg å fremme produktet ditt på en visuelt tiltalende måte, som lokker forbrukeren til å handle. Dette kan gjøres i fysiske butikker, varehus og butikkvinduer. Vi kan hjelpe deg med å rulle ut en ny kampanje over hele landet samtidig, med tilhørende utstilling og vareplasseringer.

hva er visual merchandising?

Visual merchandising er eksponering av produkt i butikk. Rettere sagt: hvordan produktet eksponeres. Det er hele forskjellen. 

Når vi gjør visual merchandising skaper vi en innbydende handleopplevelse som viser frem produktene dine på den best mulige måten.

Behovet for denne type kampanje har økt med årene, ettersom detaljhandelen krever stadig bedre kvalitet og kontroll på ordre, varer og eksponering. Har du flere kunder eller butikker rundt om i landet, vil du at det skal se likt ut uansett om forbrukeren er i Kristiansand eller på Nordkapp.

hvorfor gjøre visual merchandising?

Vil du ha full kontroll på produktet ditt i butikk? Vil du være trygg på at utstillingen er riktig satt opp etter planogrammet? Være sikker på oppfølging av planogrammet? Være trygg på at du har fulle hyller?

Slik hjelper vi deg:

Vi lytter til ønskene og behovene dine, og sammen legger vi en plan for gjennomføringen. Vi vurderer utformingen av butikkene, plasseringen av produktet, og bruk av farger og lys, for å skape en helhetlig opplevelse som er både innbydende og vekker nysgjerrighet. Med resultat i høyere salg og en konsistent merkevareprofil og presentasjon.

Ettersyn av varer og eksponeringer er en tidkrevende jobb som tar opp verdifull tid hos leverandørene. Det er her vi kommer inn!

Når vi gjør visual merchandising for deg, setter vi opp ny utstilling etter avtalt planogram, til avtalt tid. På denne måten får du muligheten til å nå hele landet samtidig når det skal rulles ut ny kampanje.

Målet er å øke salget ditt, ved å gjøre produktene mer attraktive, og skape et miljø som oppmuntrer forbrukeren til å bruke mer tid på handlingen.

sånn gjør vi det:

  • Produkt plassert i butikk og/eller vindusutstilling
  • Montering og ombygging av eksponeringer og midlertidige kampanjer
  • Markedsføringsmateriell etter ønsker og behov
  • Sortimentrullering og sortimentbytte
  • Produktpåfylling og ordrelegging innenfor avtalt tidsintervall
  • Analyser av moduler og seksjoner i butikken
  • Priskontroll og bytte av etiketter samt ettersyn av hyller, lyspærer og alle produkter som inngår i eksponeringssortimentet
  • Dokumentasjon i form av bilder og detaljerte rapporter fra alle butikkbesøk

Er du interessert i en lignende løsning eller noe helt annet nytt?
Ta en prat med oss.

Rådgiver

Camilla Gullestad Lunde