Store Check

En store check gir deg full innsikt i hvordan det står til med produktene dine i butikken, og hvordan menneskene som representerer merkevaren din møter forbrukeren.

hva er en store check?

En store check er en kvalitetskontroll og en rapportering av produktene dine, og konkurrerende produkter, i butikk. Det er en kvalitetssikring fra merkevare til menneskene som representerer merkevaren din.

Når vi gjør dette for deg, kontrollerer vi og rapporterer på om butikken følger planogrammet. Vi sjekker også mengden varer på en sku, sjekker varelager og gjør nødvendige suppleringer.

Du må ikke blande store check med mystery shopping. I motsetning til mystery shopping, er det er ingen hemmelighet at man er i butikk her.

hvorfor skal du gjøre en store check?

Om du ønsker kontroll og dokumentasjon på at alt er slik det skal være, fra en objektiv tredjepart, er det verdt å investere i en store check.

Det er en kvalitetssikring fra merkevaren til menneskene som representerer merkevaren din, og en garanti for at du får det du betaler for.

hvordan vi gjør store check:

  • Vi sjekker lagermengde i hylle, utgåttdato og varer på lager. Trengs det å fylle på så supplerer vi.
  • Vi sjekker POS-kampanjen, plassering og materiell. Er det på plass, er det nok varer?
  • Vi sjekker plassering: Hvor i hylla? Hvor i butikken? Du får dokumentasjon i form av bilde av eksponering, ser det bra ut? Trengs det å gjøres endringer? Andre eksponeringsflater? (Varefremtrekk, bilder før og etter) 
  • Vi sjekker priser: Tilbud – ikke tilbud. Er prisene konkurransedyktige?
  • Vi foretar en kunnskapssjekk av ansatte. Har de tilstrekkelig merkevarekunnskap og kjennskap til kampanjer?
  • Vi gjør konkurrentanalyse på sortiment, plassering, type produkter, varetrykk, priser og kampanjer fra konkurrent.

Er du interessert i en lignende løsning eller noe helt annet nytt?
Ta en prat med oss.

Rådgiver

Camilla Gullestad Lunde