Event

Med et event skaper du en møteplass mellom deg og kundene dine, og det gir deg muligheten til å demonstrere merkevaren din eller tjenesten din på en engasjerende måte. Vi hjelper deg med å arrangere akkurat den opplevelsen som tiltrekker de riktige menneskene.

hva er et event?

… tenker du kanskje. Hva vil du at det skal være, spør vi da. Et event er der alt kan skje!

Et event kan bety så mangt, men i vår verden er et event et fysisk, opplevd konsept som demonstrerer merkevaren din eller tjenesten din for forbrukeren, på en måte som gjør at det knyttes sterkere assosiasjoner og bånd.

Det kan også være en måte å skape fellesskap eller en felles opplevelser mellom ansatte. Noe som skjer ved en messestand, eller å invitere pressen til en produktlansering. Kanskje du vil stelle i stand en konferanse, et seminar eller en workshop med fageksperter fra konkurrerende bedrifter. Det er nesten ikke begrensninger på hva et event kan innebære eller være.

by på en opplevelse

Ved å invitere forbrukeren inn i universet ditt, skaper du interesse og merkekjennskap. Du får muligheten til å vise fram merkevaren eller tjenesten din på en måte som blir husket.

Et event kan være med på å bygge relasjoner med potensielle og eksisterende forbrukere ved å gi dem verdifullt innhold, erfaringer eller informasjon. Det er med på å bygge fellesskap og lojalitet, og du får muligheten til å få tilbakemeldinger og kontakt med kunden din ansikt til ansikt.

For å si det rett fram så har et event en sterk evne til å generere leads eller konverteringer. Det er veldig merkevarebyggende, og gir deg troverdighet.

hvordan lager vi et fysisk, opplevd konsept:

  • I planleggingsfasen foreslår vi ideer og løsninger, med utgangspunkt i målene dine.
  • Når vi har bestemt oss for hva vi skal gjøre, planlegger vi absolutt alt for deg: Booking av sted, servering, underholdning, you name it og vi fikser det.
  • Vi kan hjelpe deg med markedsføringen av eventet, om du skulle ønske det.
  • En landingsside kan være kjekt å ha, det kan vi fikse for deg
  • Vi ordner alt av materiell du måtte trenge.
  • Vi gjennomfører med stil, og sørger for at alt flyter fra start til slutt.
  • Vi rydder opp og rapporterer på ønskede mål.

Er du interessert i en lignende løsning eller noe helt annet nytt?
Ta en prat med oss.

Rådgiver

Camilla Gullestad Lunde