om oss

Varejo er portugisisk og betyr retail.

Vi er et markedsaktivitetsbyrå som skaper magi mellom mennesker og merkevarer!

Det er viktig for oss å være en fleksibel partner med kreativt overskudd. Du skal kjenne deg utfordret og vi skal tenke nye tanker for deg.

I Varejo har vi mer enn 20 års erfaring med aktivisering av merkevarer. Vi leverer kommunikasjon som engasjerer, og skaper timet oppmerksomhet til merkevaren din.

Greia vår

Du må sette merkevaren din foran folk når de er i handlemodus.

Det kan vi hjelpe deg med. Vi sørger for at merkevaren din møter målgruppen sin på de riktige stedene, på riktig måte og til riktig tid.

Du når forbrukeren med budskapet ditt der de er, og de får et inntrykk som de husker fordi de har engasjert seg med innholdet.

Sagt på en annen måte: Du kan vise fram merkevaren din åtte ganger, og forbrukeren din vil kanskje huske den. Du kan la forbrukeren smake eller bruke merkevaren eller tjenesten din én eneste gang, og de husker den, garantert. Kanskje de til og med blir kjøpeklare der og da.

Vi gjennomfører årlig flere tusen aktiviteter innenfor demo, merchandising, sampling, event, roadshows, POS- og 360-kampanjer, utleie av brand ambassadors og andre aktiviteter.

Varejo er en del av Ahead Group, som består av søsterbyråene Hyper, Clay, Elg, Oculos, Nova Vista, Wergeland Apenes og Pop film.

Ansatte

Teamleder/Senior Prosjektleder

Nimo Cecilie Bakke

nimo.bakke@varejo.no
+47 957 31 175

Prosjektleder

Ern Onpan

ern.onpan@varejo.no
+47 476 05 796

Prosjektleder

Sunniva Haugsbø

sunniva.haugsbo@varejo.no
+47 482 44 299

Prosjektleder

Kristoffer barmen hjelseth

kristoffer.hjelseth@varejo.no
+47 930 87 617

CEO

Camilla Gullestad Lunde

camilla.lunde@varejo.no
+47 911 60 401

Strategisk Rådgiver

Monita Marie Ness

monita.ness@varejo.no
+47 919 20 597